Computer kopen

Waarom werken in de cloud?

Deel artikel

Steeds meer bedrijven werken in de cloud. Als jij met je bedrijf de transformatie nog niet hebt gemaakt, gaan wij jou vertellen waarom je dit zo snel mogelijk moet doen. Wij geven je een aantal significante voordelen van werken in de cloud. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek de voordelen.

  1. Efficienter werken

Werken in de cloud levert efficiëntie op. Zo kunnen jou en je medewerkers gelijktijdig in dezelfde documenten werken en kunnen zo overal vandaan bij de bestanden. Een fysieke server in je bedrijf kan dus buiten de deur

  • Waar je ook bent, je kunt werken

Een ander groot voordeel van werken in de cloud, is dat je overal vandaan kunt werken. Zo kun je thuiswerken dus mogelijk maken, maar je personeel kan ook vanaf andere locaties werken. Bijvoorbeeld bij een klant of als ze op weg zijn naar kantoor in de trein of bus.

  • Betere veiligheid

Werken in de cloud levert ook voordelen op qua veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan een medewerken die zijn of haar laptop kwijt raakt. Als bestanden dan fysiek op de computer staan, is de kans groot dat iemand anders bij kan. Als het in de cloud staat, zijn er eerst credentials nodig om in te loggen.

  • Geld besparen

Welke ondernemer wil er nu geen geld besparen? Werken in de cloud betekent dat je geen hardware hoeft aan te schaffen. Ook kun je veel software in de cloud gebruiken.

Zoals je leest, genoeg voordelen om vandaag nog over te stappen naar de cloud. Het is wellicht een flinke overstap voor jou en je bedrijf, maar het is het meer dan waard. Veel bedrijven zijn al met succes overgestapt naar de cloud en plukken daar nu iedere dag de vruchten van. Doen dus!

Bron: SmoothVision

Gerelateerd nieuws

Computer

Computer online kopen

Er worden steeds meer computers online gekocht. Waar vroeger iedereen in de winkel een computer kocht is dat nu heel anders. Het aanbod computers online

tbalet of laptop of computer kopen
Laptop

Laptop of tablet

De opkomst van de tablet heeft ervoor gezorgd dat er steeds minder laptops verkocht worden. Tablets beschikken over steeds meer mogelijkheden en worden hierdoor steeds