Computer kopen

KPNmail als vervanger van Microsoft Outlook en Apple mail

Deel artikel

Maak je liever geen gebruik van een e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook en Apple Mail? En beschik je over een abonnement bij KPN? Dan is de KPNmail de oplossing voor jou! Op deze manier kan je vanaf elke computer met internetverbinding inloggen op je e-mail adres. Deze applicatie is ook mogelijk op je smartphone of je tablet.

Via de website inloggen

De makkelijkste manier om in te loggen op je KPNmail is via de directe link, deze kun je vinden op deze website over KPNmail. Zoals je ziet kan je hier de keuze maken uit de verschillende producten van KPN. Zo kan je inloggen met @planet.nl, @kpnplanet.nl, @kpnmail.nl, @hetnet.nl en @freeler.nl. Inloggen doe je snel en makkelijk met je gebruikersnaam en je wachtwoord.

Via programma of app inloggen

Ben je al gewoon om te werken met Microsoft of Apple Mail? Dan vind je het waarschijnlijk handig om je KPNmail in te stellen op je klassieke e-mailprogramma. Via de Toestelhulp van KPN kan je via het stappenplan je KPNmail eenvoudig instellen op Outlook of Apple Mail. Hetzelfde geldt trouwens ook als je je KPNmail wilt lezen op je smartphone of je tablet. Aan de hand van het merk en het model van je toestel, hoef je slechts enkele stappen te volgen om je KPNmail in te stellen.

Oplossing voor je login problemen

Heb je een probleem of een vraag? Dan vind je op de pagina Veelgestelde Vragen vaak je antwoord op de meestvoorkomende login problemen. Kan je niet inloggen of ervaar je een ander probleem? Dan helpt het online stappenplan je met een oplossing. Heb je geen tijd om zelf een oplossing te zoeken en verkies je professionele hulp? Maak dan telefonisch of via internet een afspraak met het Expertteam. Een expert komt dan bij je thuis langs en helpt je vakkundig weer op weg.

Gerelateerd nieuws

Computer

Computer online kopen

Er worden steeds meer computers online gekocht. Waar vroeger iedereen in de winkel een computer kocht is dat nu heel anders. Het aanbod computers online

tbalet of laptop of computer kopen
Laptop

Laptop of tablet

De opkomst van de tablet heeft ervoor gezorgd dat er steeds minder laptops verkocht worden. Tablets beschikken over steeds meer mogelijkheden en worden hierdoor steeds