Computer kopen

Kopen

Mensen brengen veel tijd achter een computer. Pc’s worden vaak gebruikt bij het werk of worden gebruikt in vrije tijd. Het is belangrijk dat een computer goed werkt, niet is zo vervelend als een computer traag of niet goed werkt.

De ontwikkelingen in computerland gaan hard en elke maand komen er nieuwe computer en computeronderdelen op de markt. Als je een nieuwe computer wilt kopen hebben wij een aantal tips voor je.

Vaste pc

Eerst moet je je afvragen of je een geheel nieuwe computer nodig hebt. Het kan ook voldoende zijn om wat losse onderdelen te kopen om zo je computer sneller of beter te maken. Heb je weinig verstand van computers of durf je dit niet aan? Kies dan voor een vooraf geassembleerde computer. In onze keuzehulp vind je informatie en tips die je nodig hebt bij het kopen van een vaste computer.

Losse onderdelen

Is je computer nog redelijk nieuw en wil je alleen wat onderdelen vervangen? Let er goed op dat niet ieder onderdeel in elke computer past. Elk onderdeel wat je vervangt heeft wel invloed op het gehele systeem. Een betere videokaart en 2 extra harde schijven geplaatst? Kans dat jou huidige voeding niet krachtig genoeg is en je deze ook moet vervangen voor een krachtiger exemplaar. In onze keuzehulp vind je wat handige tips en informatie over het kopen van losse onderdelen voor je computer.