Computer kopen

Elitebook 850 uitgelicht

Deel artikel

HP Elitebook 850 uitgelicht

De HP Elitebook 850 is een compact en licht model laptop die alle eigenschappen te bieden heeft die jouw werk kunnen ondersteunen en vergemakkelijken. Deze laptop is dun en licht waar het eenvoudig door wordt gemaakt om overal te kunnen werken. Van dit type laptop zijn verschillende generaties uitgebracht. De nieuwste generatie HP Elitebook 850 die momenteel verkocht wordt is de HP Elitebook G5. De laptop is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar met verschillende optionele functies. De accu heeft een levensduur van maximaal 8 uur, dit is afhankelijk van de manier waarop de computer gebruikt wordt en hoeveel energie er verbruikt wordt.

Kenmerken

De HP Elitebook 850 is een serie van laptops die speciaal ontworpen zijn voor zakelijk gebruik. Kenmerkend voor deze computers zijn de handzame afmetingen en het gewicht. Daardoor is het zeer eenvoudig om de laptop mee te nemen en op verschillende locaties te werken. De specificaties van de HP Elitebook 850 maken dat je zonder moeite de meeste programma’s kunt gebruiken. Dit maakt snel en efficiënt werken mogelijk. De accu die de computer van voeding voorziet is zo gemaakt dat deze een lange levensduur heeft. Daardoor is het niet nodig om constant de computer op te laden. De behuizing is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zilver.

Specificaties

De specificaties van de HP Elitebook 850 hangt af van welk type je uit de serie aanschaft. De laptop is altijd voorzien van een 15,6 inch beeldscherm dat zo gemaakt is dat je overal en in elk type licht kunt werken. Ook als de zon op het scherm schijnt heb je dus de mogelijkheid om normaal te kunnen werken. De laptop is voorzien van een Intel Core i& processor met een kloksnelheid van 1,8 Ghz. Het interne geheugen van de laptop is standaard 8 GB en is uit te breiden tot maximaal 16 GB. Voor de opslag van gegevens wordt er gebruik gemaakt van een ingebouwde SSD schijf. Deze harde schijf heeft een opslag capaciteit van 256 GB. De grafische kaart is een Intel UHD Graphics 620 kaart en standaard is de computer voorzien van Windows 10 Pro.

Gerelateerd nieuws

Computer

Computer online kopen

Er worden steeds meer computers online gekocht. Waar vroeger iedereen in de winkel een computer kocht is dat nu heel anders. Het aanbod computers online

tbalet of laptop of computer kopen
Laptop

Laptop of tablet

De opkomst van de tablet heeft ervoor gezorgd dat er steeds minder laptops verkocht worden. Tablets beschikken over steeds meer mogelijkheden en worden hierdoor steeds