Computer kopen

Alles in 1 abonnement met HBO films

Deel artikel

Als je van films houdt is een alles in 1 met HBO abonnement echt iets voor jou! Steeds meer mensen kiezen voor een alles in 1 met HBO abonnement, puur omdat je elke dag weer nieuwe films kunt kijken. Er zijn meerdere zenders beschikbaar waar de leukste, ontroerendste en meest spannende films te bekijken zijn. Alles in 1 met HBO biedt verschillende voordelen voor video on demand, wij nemen ze graag met je door. Het enige dat je nodig hebt is een snel internet abonnement.

Op alle apparaten
Een groot voordeel van het HBO pakket is dat je het op verschillende apparaten kunt bekijken. Niet alleen op de televisie, maar ook via je smartphone, tablet of laptop. Hierdoor wordt het mogelijk om je favoriete film of serie te bekijken vanuit je bed of als languit op de bank ligt. Zelfs terwijl je een lekker bad neemt kun je via je tablet kijken naar een spannende of romantische film.

Kwaliteitsseries
Een ander groot voordeel van alles in 1 met HBO zijn de prachtige series die je te zien krijgt. Het zijn niet zomaar series, er zitten grote namen tussen! Game of Thrones, True Detective en Girls, al deze series zijn te zien via het alles in 1 met HBO pakket. Wil je on-demand TV kijken in hoge kwaliteit? Kies dan voor een glasvezel internet pakket of kabelinternet (geen DSL verbinding). Wil je niet maanden wachten totdat een Amerikaanse serie beschikbaar is in Nederland? De alles in 1 met HBO zenders die geleverd worden zorgen hiervoor. Je kunt de series en uitzendingen tegelijkertijd met de Amerikaanse uitzendingen bekijken. Zo heb je direct toegang tot je favoriete afleveringen!

HBO on demand
Je krijgt niet alleen alles in 1 met HBO als je een abonnement afsluit. Ook HBO on demand zit er kosteloos bij. Met deze functie kun je films kijken als het je uitkomt. Of dit ’s morgen som 07.15 is om ’s nachts om 02.40 uur, het maakt niks uit. Met HBO on demand start je de film op een zelfgekozen moment. Ook HBO Go zit bij het alles in 1 met HBO pakket inbegrepen. Heb je weleens gehoord van HBO Go? De naam zegt het eigenlijk al, HBO “gaan”. Met deze uitbreiding kun je naar je favoriete HBO zenders kijken vanaf elke plek in Nederland. Als je op vakantie bent in Zeeland of je bent een weekendje weg naar Ameland, geen probleem. Met HBO Go kijk je eenvoudig via je tablet, laptop of smartphone naar je favoriete serie of film. Zo hoef je nooit wat te missen!

Gerelateerd nieuws

Computer

Computer online kopen

Er worden steeds meer computers online gekocht. Waar vroeger iedereen in de winkel een computer kocht is dat nu heel anders. Het aanbod computers online

tbalet of laptop of computer kopen
Laptop

Laptop of tablet

De opkomst van de tablet heeft ervoor gezorgd dat er steeds minder laptops verkocht worden. Tablets beschikken over steeds meer mogelijkheden en worden hierdoor steeds