Zakelijk printen/zakelijke printers

0

Bedrijven die enorme hoeveelheden documenten moeten printen voor diverse zakelijke doeleinden hebben er veel belang bij dat dit zo efficiënt, snel en goedkoop mogelijk gebeurd. Er is veel veranderd op het gebied van zakelijk printen in vergelijking met een aantal jaar geleden. Welke veranderingen hebben er allemaal plaatsgevonden en welke printers zijn ‘hot’ op dit moment?

Sneller printen en weinig onderhoud

Door de huidige technologie is het mogelijk geworden om veel sneller te printen dan voorheen. Zo printen de nieuwste printers van bijvoorbeeld HP wel tot 70 kwalitatieve pagina’s per minuut. Dit is een enorme vooruitgang in vergelijking met een tiental jaren geleden. Ook zijn er steeds meer opties mogelijk op de nieuwste printers. Daarbij moet je denken aan printen vanaf een andere plek en printers met handige WiFi-verbinding. De printers zijn dus sneller geworden en dit komt onder andere doordat ze grotere papierlades hebben en omdat de tonercartridges een hogere capaciteit hebben gekregen. Er hoeft dus minder omgekeken te worden naar de nieuwste printers en dit is voor bedrijven een aangename ontwikkeling, want wie heeft er nou geen hekel aan dat er vellen papier vast komen te zitten en dat er allerlei lades geopend moeten worden om de printopdracht te hervatten.

De beste zakelijke printer van dit moment

Bedrijven en particulieren kunnen kiezen uit een groot aantal leveranciers van zakelijke printers. Wat is nu de beste kantoorprinter voor uw bedrijf? Er zijn veel betrouwbare merken op deze markt te vinden. Een aantal bekende merken zijn bijvoorbeeld Brother, Canon, Epson, HP, Samsung, Xerox en Kyocera printers. De HP Officejet Pro X serie heeft een aantal goede printers die ideaal zijn voor als u veel documenten moet printen bij uw bedrijf. Deze inkjet printer maakt gebruik van de PageWide technology waardoor de printkop niet meer op en neer hoeft te bewegen omdat het de hele pagina omvat. Hierdoor is het mogelijk om wel 70 pagina’s per minuut te printen. Een zeer goede printer dus voor op kantoor!

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo ik ben Peter Keupink. Computers zijn mijn hobby. Ik moet altijd het laatste en het beste spul hebben en ik ben elke avond bezig met "projectjes", zoals mijn familie het noemt. Via deze site probeer ik mijn kennis met jullie te delen! Als je vragen hebt kan je altijd contact met mij opnemen.

Reageren