Geef jouw bedrijf een boost met refurbished laptops

0

Koop een refurbished laptop voor het bedrijf en spaar kosten uit. Refurbished is beter dan tweedehands omdat ze voor 100 procent op mankementen zijn gecontroleerd. Tevens zijn refurbished laptops goedkoper in aanschaf dan een nieuw exemplaar. De laptops doorlopen een speciaal proces van controle op mankementen naar renovatie en schoonmaak. Soms heeft een laptop kleine cosmetische sporen zoals een krasje maar werkt de hard en software wel optimaal vanwege een strenge controle op het apparaat. De laptops worden voor verkoop gecontroleerd en op waarde bepaald. Refurbished is dus geen tweedehands maar semi nieuw. Dit omdat een laptop die technische mankementen heeft nieuwe onderdelen krijgt en weer werkt zoals nieuw.

Bij Hardwareprins.nl kan men ook kiezen uit verschillende onderdelen zoals een laptop met extra ramgeheugen of een snellere processor. Ook kan er bijvoorbeeld een docking station worden bijgekocht. Indien er een deel aan laptops voor een bedrijf moeten worden ingekocht kan er ook staffelkorting worden gegeven.

Hoe refurbished te werk gaat

Eerst wordt de laptop gecontroleerd op technische mankementen en prestaties. Indien er toch mankementen zijn worden onderdelen vervangen voor nieuwe onderdelen. De laptop werkt dan weer naar behoren. Dit gebeurd tijdens het renovatie proces. Daarna wordt de laptop nogmaals gecontroleerd. Indien deze goed werkt wordt het apparaat op professionele wijze gereinigd zodat de laptop er uit ziet als nieuw. Vervolgens wordt de waarde bepaald. Een paar cosmetische gebruikssporen zijn soms zichtbaar maar er wordt wel naar hoogwaardige kwaliteit gestreefd. De laptops werken tevens voor 100% en gaan lang mee. De webshop heeft diverse merken refurbished laptops te koop waaronder Dell en Lenovo in meerdere uitvoeringen en geheugen soorten. Het zijn sterke laptops die zich makkelijk lenen voor zakelijk gebruik. Tevens hebben alle laptops een waardevolle uitstraling en beschikken ze over de nieuwste software updates.

Delen

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo ik ben Peter Keupink. Computers zijn mijn hobby. Ik moet altijd het laatste en het beste spul hebben en ik ben elke avond bezig met "projectjes", zoals mijn familie het noemt. Via deze site probeer ik mijn kennis met jullie te delen! Als je vragen hebt kan je altijd contact met mij opnemen.

Reacties zijn uitgeschakeld.